Milyen színű autód van? Viselj ugyanolyan színű ruhákat és kiegészítőket, hogy erősítsd a karakteredet!

A pszichológia sok mindent vizsgál. A színeket is. Már azzal kapcsolatban is végeztek kutatásokat, hogy az autó színe, milyen személyiségre vall. Habár sok tényező, trend, márka és modell is meghatározhatja, hogy milyen autót választunk, azonban a legnagyobb ereje az autó színének van. A színeknek ereje van, és hiába tetszik nekünk egy autótípus, ha mégis inkább a szín dominál elsősorban a választásánál. Talán ez azért van így, mert a színek rólunk is vallanak, rólunk is sok mindent elárulnak. A cikkben a legkarakteresebb autószíneket mutatjuk be és azt is megtudhatod, hogy mit mutat meg rólad a külvilágnak a színválasztásod, illetve minden színhez egy remek öltözéket, pontosabban kiegészítőt is bemutatunk, amellyel csak még tovább erősítheted a jellemedet, a személyiségedet.
Az autó és a ruha színe meghatározza a jellemet

A piros az ambiciózus emberek színe

Ha piros autót választottál, akkor sokan gondolhatnak agresszívnek és törtetőnek, pedig a piros szín sokkal inkább az ambiciózus emberek színe, ami korántsem azonos a törtetővel, hiszen egy ilyen ember mindenkin átgázol, míg az ambiciózus megpróbál talpon maradni, sikeres lenni, de nem minden áron. Ha piros autót választottál, akkor nagyon magabiztos és határozott is vagy. Ezt a személyiségjegyet még tovább fokozhatod, ha az öltözködéssel és a kiegészítőkkel is ezt erősíted. Hordj például vörös nyakkendőt, ami készülhet poliészter, selyem, gyapjú, lenszálas vagy pamut anyagból. Most nem a nyakkendő anyaga, hanem a színe a lényeg, hiszen ezzel tovább erősítheted az erős és magabiztos jellemedet. A TND BASICS vörös egyszerű nyakkendő például poliészterből készült, mégis ajánlható azoknak, akik vezetői babérokra törnek.

Az innováció és az üzleti érzék kifejezése ezüsttel

Amennyiben ezüstszínű az autód, akkor nem ragadsz le a jelenben, rugalmasan alkalmazkodsz a változásokhoz és szereted a kihívásokat, illetve az innovációt. Ennek köszönhetősen sikeres vagy az üzleti életben. Kemény vagy, határozott, mindig szem előtt tartod a céljaidat és maximalizmust követelsz magadtól és másoktól. Talán ennek is köszönhető, hogy magas státuszt töltesz be.

Egy ilyen határozott férfinak mindenképpen viselnie kell órát és nem is akármilyet. Az ezüst férfi karóra illik leginkább a személyiségedhez. Ez nem csak szolidan elegáns, de éppen olyan, mint amilyen te is vagy.

Az optimista, a stabil és az őszinte emberek színe, a kék

Kék az autód? Akkor bizonyára szereted a vidámságot, de az őszinteség is az egyik erényed. A kék szín szeretete stabilitást kölcsönöz neked. Sokan csodálnak az erős, öntudatos személyiséged miatt és sokan bölcsnek is tartanak, ezért gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Ha az autóból a kék szín jön be neked, akkor bizonyára a kék színű ruhákért és kiegészítőkért is odáig vagy. A kék egyébként is remekül áll a férfiaknak, sokan is hordanak kék öltönyt és egyéb kiegészítőket, de csokornyakkendőt csak kevesen. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, akkor válassz TND BASICS tengerészkék egyszerű csokornyakkendő kiegészítőt. A csokornyakkendő lehet tradicionális, de ma már nagyon modern, trendi darabok is megtalálhatók a piacon, de találhatsz előre megkötött és felcsíptethető modelleket is. Illetve az sem meglepő, ha különleges anyagú csokornyakkendővel találkozol, mint például fa, parafa és denim.

Jó az üzleti érzéked, ha a kocsid színe, arany

Az aranyszínt preferáló emberek is vidámak, de emellett jó a humorérzékük és az üzleti életben kiemelkedő sikereket érnek el. Nem is kell mondani, de az arany színt kedvelőknek, csakis az arany kiegészítőket ajánljuk, hiszen ez csak még inkább emel a megjelenésükön. Ha valami különleges kiegészítőre vágysz, akkor válassz magadnak olyan övet, amely aranyszínűre csiszolt, egyedi motívummal van ellátva.

Az elegancia megtestesítője, a fehér

Amennyiben a fehér szín mellett döntöttél, amikor autót vásároltál, akkor bizonyára imádod az eleganciát minden téren, így nem áll tőled távol az elegáns megjelenés. Egyébként jó döntöttél, hogy ezt a színt választottad, hiszen a fehér szín mind a klasszikus, mind a modern vonalat is képviseli, legyen szó bármiről is az életben. Ha kedveled az elegáns öltözéket és ez alatt az öltönyt értjük, akkor viselj mindig fehér színű díszzsebkendőt, hiszen ez minden színhez illik és ezzel minden alkalommal és minden körülmény között megőrizheted az eleganciádat, ami már messziről sugárzik rólad.

Kapcsolódó cikkek