Minden, amit tudnia kell a Wallbox töltőállomásokról

Manapság egyre többen és többen választják az elektromos autózást.
Minden, amit tudnia kell a Wallbox töltőállomásokról

Logikus, mivel nem csak sokkal kellemesebb vezetési élményt nyújt, hanem jobb a környezetnek is. Ha Ön is szeretne elektromosan autózni, vagy már gyakorolja is, be kell ruháznia egy jó töltőpontba. Amikor egy töltőállomás vásárlására kerül a sor, akkor különböző típusok és márkák közül lehet választani. A Wallbox márka az egyik választási lehetőség. Mivel nem mindenki ismeri a Wallbox töltőoszlopokat, ebben a cikkben mindent elmondunk, amit tudnia kell róluk!

A Wallbox mögötti forradalmi elképzelés

Ahhoz, hogy jobban megértse a Wallbox Elektromos autó töltő előnyeit és miért érdemes ma ezeket választania, fontos hogy vessünk egy pillantást a márka mögötti ötletre. A Wallbox Pulsar Plus az egyik legkisebb kapható okos töltőaljzat. Kis mérete dacára, ennek a márkának a töltőállomásai akár 22 kW-os sebességű töltésre is képesek. A Wallbox Pulsar Plus kitűnik az innovatív LED állapotgyűrűvel. Ezenfelül, kiváló mobilalkalmazással rendelkezik. A töltési élmény úgy jó ahogy van, és a töltő ökológiai lábnyoma apró. Ez a fő oka, hogy annyian választják ezt a márkát. Jelenleg a legnagyobb versenytársa a Charge Amps töltőállomásoknak.

Hogyan telepítse a Wallbox töltőállomásokat?

Akárcsak a Charge Amps töltőállomásokat, a Wallbox töltőállomásokat is nagyon könnyen felszerelheti a falára. Egy villanyszerelő két-három óra alatt telepítheti a Pulsar Plus-t, az otthonában található elektromos berendezésektől függően. A beépített földelésvédelem miatt, nincs szükség villámhárítóra. Ugyanakkor, egy legfeljebb 32 A-es maximummal rendelkező külső miniatűr áramkör megszakítóval (MCB) és egy A-típusú maradékáram-eszközzel együtt kell telepíteni. Ez az egyszerű telepítés biztosítja, hogy pillanatok alatt az otthona falán tudhassa a Wallbox töltőállomását.

Kezdjen el fenntarthatóbban élni

Az elektromos autózás az a lépés, amit meg kell tennie, ha fenntarthatóbban akarja leélni az életét. A Wallbox töltőállomások egyikével biztos lehet benne, hogy mindig képes lesz optimálisan tölteni az autóját. Egy olyan napelem nagykereskedő, mint az ESTG a megfelelő hely a Wallbox vagy Charge Amps Elektromos autó töltő, vagy bármilyen más típusú töltőállomások megrendelésére. A napenergiára váltással Ön is képes lesz megtenni egy fontos lépést afelé, hogy olyan fenntarthatóan éljen, amennyire csak lehetséges. Nem csak sokkal jobb a környezetnek, de pénzügyileg is előnyös. Ez teszi tökéletes befektetéssé az otthona számára.

Kapcsolódó cikkek