3 autó kezdő flottazöldítőknek

Minden az ESG-vel kezdődik.
3 autó kezdő flottazöldítőknek

A flottakezelés zöldítése kulcsfontosságú lépés a fenntarthatósági célok megvalósításában, amelyhez szakértőink most három különböző járművet ajánlanak, amelyek minden igényhez passzolhatnak, attól függően, hogy az adott flottának vagy egyénnek mire van szüksége, továbbá az ESG elveknek való megfelelésben is támogatják a vállalatokat.

Minden az ESG-vel kezdődik

Mindenekelőtt azt fontos tisztáznunk, hogy mi is pontosan a január 1-ével hazánkban is érvénybe lépett ESG törvény, amely miatt átformálás szükséges a lízingflották életében.

Az Európai Unió zöld megállapodása és az újonnan bevezetett ESG törvény világossá teszi az út irányát a vállalatok számára: a fenntarthatóság és a környezettudatosság immár nemcsak egyéni választás kérdése, hanem kötelezettség is. Az ESG (Environmental, Social, Governance – Környezeti, Társadalmi és Felelős Vállalatirányítási) szempontok integrálása a vállalati működésbe és az eszközkezelésbe nem csupán a környezeti lábnyom csökkentését, hanem a vállalati imázs, a munkavállalói elégedettség és az üzleti eredmények javulását is elősegítheti.

Az autóflotta zöldítése kiemelten fontos lépés a fenntarthatósági célok elérésében. Az Arval szakértői az alábbi három járművet ajánlják azok számára, akik szeretnék zöldebbé tenni a flottájukat, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki.

Az első – klasszikus és elegáns

1. BMW i5 eDrive40 – A felsővezetés státuszautója

Az elektromos meghajtású BMW i5 eDrive40 kiemelkedő teljesítményt és nulla károsanyag-kibocsátást kínál, ötvözve a luxust a fenntarthatósággal. Ez teszi tökéletes választássá például olyan felsővezetők számára, akik az ESG elvekkel összhangban keresik a prémium kategóriás kényelmet és stílust, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük.

A második – menő és komfortos

A Peugeot 308 SW Plug-In Hybrid a hibrid hajtáslánc és zöld rendszám előnyeivel csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, miközben segítségével nem kell lemondani a megszokott Peugeot-kényelemről és vezetési élményről sem. Ezáltal ideális választásnak bizonyul például az üzletkötők és értékesítők számára, akik naponta sok kilométert tesznek meg.

A harmadik – innovatív és újitó

A BYD Seal és BYD Seal U modellek például azoknak a középvezetőknek kínálnak megoldást, akik számára a megbízhatóság és az innováció kulcsfontosságú. Mint elektromos járművek, nemcsak városi használatra ideálisak, de országos utazások során is kiváló teljesítményt nyújtanak, elősegítve ezzel a vállalatok ESG céljainak megvalósítását és a flották hatékonyságát. Teljes körű lízingmegoldások a BYD autókra vonatkozóan is.

Az Arvalnál mindenki számára személyre szabott lízingmegoldásokat kínálunk, amelyekkel a flottakezelés egyszerűbb és zöldebb lesz. Vegye fel velünk a kapcsolatot az egyedi ajánlatért, és indítsa el flottája fenntartható átalakítását. Az Arval szakértői itt vannak, hogy segítsenek vállalkozásának megfelelni a zöld megállapodás és az ESG törvény követelményeinek.

Kapcsolódó cikkek

Chevrolet Bolt EV - Egy elektromos autós veszteség anatómiája

Chevrolet Bolt EV - Avagy mekkora az egy autóra jutó veszteség?

Chevrolet Bolt EV, a praktikus és nagy hatótávú autó kalandjai Európában Opelként, és az egy autóra jutó vesztesége